gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
Gratis accessoires t.w.v. € 24,99

Getoonde prijzen zijn incl. marge

Refurbished iPhone 5S

Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 310,00
Snel te leveren uit voorraad:
Waardering:
100% of 100
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor de Refurbished iPhone 5S! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Refurbished iPhone 5S
Categories: Smartphones
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Refurbished iPhone 5S

De iPhone 5S werd eind 2013 door Apple op de markt gebracht en was de opvolger van de populaire iPhone 5. Het toestel bevat een krachtige A7- en M7-chip met 64 bits processor en heeft een camera aan de achterzijde met 8 megapixels. Net als de meeste refurbished iPhones heeft ook de refurbished 5S een Retina-scherm met maar liefst 326 pixels per inch (PPI). De resolutie van het display is 1136 bij 640 pixels. Via het nieuwe Touch ID maakt het toestel een vingerafdrukscan om het toestel te ontgrendelen.

Voordelen

  • Het toestel is eenvoudig te ontgrendelen via de vingerafdrukscanner (Touch ID).
  • De camera is enorm verbeterd vergeleken met eerdere iPhones en heeft een dubbele True Tone ledflitser.
  • De iPhone 5S werkt met alle 4G-netwerken van alle providers.

Nadelen

Simlockvrij

De refurbished iPhone 5S is simlockvrij (unlocked). Dit toestel accepteert simkaarten van alle telecomaanbieders. Voor de refurbished iPhone 5S is een nano simkaart nodig.

Garantie

Op de refurbished iPhone 5S heeft u standaard 12 maanden garantie.

Camera

De 8 megapixel camera aan de achterzijde heeft een dubbele flitser, levendige kleuren en kan zelfs in slowmotion filmen met 120 frames per seconde! Ook beschikt de camera van de refurbished iPhone 5S over HD filmcapaciteit (1080P), gezichtsherkenning en beeldstabilisatie. De camera aan de voorzijde is 1,2 megapixel en geschikt voor videobellen via FaceTime of het maken van selfies en het opnemen van video met een selfie stick.

Batterij

Dankzij de krachtige batterij gaat de iPhone 5S in standby-tijd maar liefst 250 uur mee. Opladen kan via de Lightning-connector van Apple. Deze kabel wordt door Green Mobile zonder extra kosten bij het toestel geleverd.

Kleuren

De refurbished iPhone 5S is bij Green Mobile beschikbaar in drie verschillende kleuren: grijs (space grey), zilver (silver) en goud (gold).

Geheugen

Ook aan de opslagcapaciteit heeft Apple gedacht: een refurbished iPhone 5S is leverbaar met 16 GB, 32 GB of 64 GB intern geheugen (niet uitbreidbaar). Gebruikers die veel foto's maken, muziek luisteren of apps installeren kunnen dus beter kiezen voor een refurbished iPhone 5S met meer geheugen.

Refurbished iPhone 5S kopen?

De refurbished iPhone 5S is door Green Mobile onderzocht, getest en gereinigd. Vrijwel niet van nieuw te onderscheiden, maar wel qua prijs!

Meer informatie
Article code Nee
custom label Gratis accessoires t.w.v. € 24,99
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Refurbished iPhone 5S


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.