Artikelcode 508799

Apple EarPods met lightning-connector

24 maanden garantie
28 dagen op zicht
93% beveelt ons aan
Kwaliteitscontrole op alle punten
Als nieuwe batterij
Meegeleverd testrapport
Begeleiding na aankoop
Kies uw uiterlijke kwaliteit:

Apple EarPods met lightning-connector

Apple Earpods met lightning connector zijn ontworpen voor een minimaal geluidsverlies en een maximale geluidsuitvoer. De audio is van hoogwaardige kwaliteit welke even indrukwekkend is als de audio kwaliteit die je hoort bij duurdere hoofdtelefoons. De Apple oortjes zijn geschikt voor een nieuwe en refurbished iPhone 7 en hoger. De EarPods met lightning-connector worden geleverd met een microfoon, waardoor je heel gemakkelijk handsfree kunt bellen. Ideaal als je in de auto zit en toch goed verstaanbaar wilt zijn, in plaats van dat je de refurbished iPhone op luidspreker zet en je veel ruis op de buis hebt.  

EarPods met lightning-connector en afstandsbediening

Naast een ingebouwde microfoon zijn de EarPods met lightning connector ook voorzien van een ingebouwde afstandsbediening waarmee je het volume- en het afspelen van muziek en video's kunt regelen, en gesprekken kunt beantwoorden of beëindigen. Zo kun je jouw telefoon gewoon in je zak laten zitten als je gebeld wordt, omdat je gemakkelijk met de afstandsbediening de oproep kunt opnemen. Heel prettig als je in de auto zit, want je hoeft je telefoon niet meer in je hand vast te houden om te bellen. Over de auto gesproken, als je veel onderweg bent kan een telefoonhouder auto zeer goed van pas komen.  

Apple EarPods lightning geschikt voor elk oor

Anders dan bij de meest voorkomende ronde oordopjes is het ontwerp van de deze Apple EarPods met lightning speciaal gefabriceerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zijn deze Apple oortjes voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan de standaard ronde earbud oordopjes. Dit zijn geen EarPods refurbished, maar deze EarPods lightning worden nieuw in het doosje geleverd.  

Specificaties EarPods met lightning connector

Soort:Oordopjes

Model: In oor

Microfoon: Ja

Kleur: Wit

Draadloos: Nee

Overige bijzonderheden: Betere bescherming tegen transpiratie en water. 

Deze oordopjes zijn te gebruiken bij alle Apple toestellen ( Vanaf de Iphone 7 en hoger ) die door Green Mobile geleverd worden. Incl. microfoon en meegeleverde etui. Bestel deze zeer fraaie Earpods nu.

Ook handig bij EarPods met lightning connector

Apple EarPods met lightning kopen? Bij Green Mobile vind je naast Earpods met lightning ook andere telefoon accessoires, waaronder telefoonhouder auto, screenprotectors, telefoonhoesjes en telefoon opladers. Heb je nog een vraag over de Apple EarPods? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

m
08 Apr 2019
Martijn
Prima product voor mijn Iphone 8