Telefoon houder auto

Sorteren op:

Telefoonhouder auto

Het is je waarschijnlijk wel bekend dat het streng verboden is om je telefoon in de auto te gebruiken. Niet zo gek ook als je ziet hoeveel auto ongelukken er gebeuren door telefoongebruik in de auto. We kunnen ons goed voorstellen dat je altijd bereikbaar wilt blijven als je vaak onderweg bent. Al dan niet om paraat te staan voor je klanten of om je partner te vertellen dat je in de file staat en dus wat later thuis zal zijn. Heb je daarnaast niet zo’n goed richtingsgevoel en gebruik je jouw smartphone vaak als navigatie? Dan biedt een telefoonhouder auto dé oplossing. Je kunt hiermee handsfree bellen, overzichtelijk zien of je bij het kruispunt links- of rechtsaf moet slaan en toch veilig rijden in het verkeer. 

Mobiele universele telefoonhouder auto

Een mobiele universele telefoonhouder voor de auto is binnen no-time klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de telefoonhouder in de auto te bevestigen. Vervolgens kun je heel gemakkelijk jouw refurbished telefoon in de telefoon houder klemmen. Een universele telefoonhouder is geschikt voor alle soorten ventilatieroosters en is daardoor in elke auto te gebruiken. De universele telefoonhouder is geschikt voor smartphones met een beeldscherm tot 6 inch. Dus of je nu een refurbished iPhone of een toestel van een ander merk hebt, je telefoon wordt door de smartphone houder stevig geklemd én je kunt hem 360 graden blijven draaien. 

Voordeel van een telefoonhouder auto ventilatierooster

Het grote voordeel van een telefoonhouder die je bevestigd aan het ventilatierooster van de auto, is dat je zicht daarmee niet vermindert wordt. Doordat je de telefoonhouder in het ventilatierooster van de auto vastklemt, blijft je zicht op de weg 100%. Dit in tegenstelling tot telefoonhouders die je aan de voorruit van je auto moet bevestigen. Met een smartphone houder kun je tijdens het autorijden je telefoon op een veilige manier blijven gebruiken. Je houd je handen gewoon aan het stuur en ondertussen volg je met gemak je navigatie. De telefoonhouder blijft goed in het ventilatierooster van de auto zitten en je telefoon zal er niet uitvallen. Om je smartphone weer uit de auto telefoon houder te halen, moet je de houder even vasthouden, zodat je de telefoon er gemakkelijk uit kunt schuiven. Dit maakt het misschien iets lastiger, maar zorgt er wel voor dat jouw telefoon niet snel uit de mobiele houder zal vallen.   

Ook handig bij een telefoonhouder auto

Naast een divers assortiment aan telefoonhouders auto vind je bij Green Mobile nog andere, hele handige telefoon accessoires. Ben je net zo handig met je telefoon en heb je hem wel eens laten vallen? Dan is de kans groot dat je telefoon kapot gaat. Daarom mag een screenprotector en telefoonhoesje eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast vind je in onze webshop ook diverse telefoon opladers, handig voor als je oude kabel kapot is en je de telefoon niet meer kunt opladen. Altijd en overal muziek luisteren? Bestel vandaag nog earpods

Smartphone houder auto kopen bij Green Mobile

Met een telefoon houder auto wordt de veiligheid van jou en ieder ander in het verkeer vergroot. Heb je toch nog een vraag over ons assortiment telefoonhouders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt zelf de verzendopties bepalen hoe je de auto telefoonhouder bezorgd wilt hebben. Daarnaast is het zo dat wanneer je de telefoonhouder auto op werkdagen (maandag - vrijdag) vóór 18:00 uur besteld, deze dezelfde dag bij ons nog de deur uitgaat.