Telefoonhoesjes en -cases

Sorteren op:
Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+
25
Nieuwprijs
19.99
Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+
24,99 19,99
Ultra Slim Flip Case iPhone 6 Plus/6S Plus
20
Nieuwprijs
14.99
Ultra Slim Flip Case iPhone 6 Plus/6S Plus
19,99 14,99
Wallet Book Case Samsung Galaxy S4
20
Nieuwprijs
9.99
Wallet Book Case Samsung Galaxy S4
19,99 9,99

Telefoonhoesjes bij Green Mobile 

Een refurbished telefoon is net als een nieuw toestel een kostbaar apparaat waar je graag langere tijd mee wil doen. Als je een smartphone zonder telefoonhoesje zo in je tas stopt bijvoorbeeld, zal het beeldscherm en de achterkant van het toestel snel krassen krijgen. Bijvoorbeeld door sleutels die los in de tas zitten, of andere scherpe voorwerpen die rondslingeren en beschadigingen veroorzaken op je mobiel. Bij Green Mobile vind je een groot assortiment telefoonhoesjes voor diverse modellen en merken. Als je niet perse een telefoonhoesje wilt gebruiken, kun je uiteraard ook een screenprotector gebruiken om in ieder geval het beeldscherm van je toestel te beschermen. 

Smartphonehoesjes voor bescherming van jouw telefoon

Om je telefoon vrij te houden van krasjes, schade en vuil, kun je het beste een smartphone hoesje om je telefoon plaatsen. Naast dat je de telefoon beschermd tegen beschadigingen, is je telefoon ook optimaal beschermd als je deze per ongeluk op de grond laat vallen of ergens tegenaan stoot. Daarnaast biedt een telefoonhoesje nog andere voordelen. Zo heb je met een book case altijd jouw belangrijkste pasjes bij de hand en kun je eventueel ook nog wat briefgeld bij je telefoon stoppen. Een smartphonehoesje voorkomt een kapotte telefoon, en dat bespaart je een hoop geld. Een kapot beeldscherm vervangen kost namelijk een stuk meer geld dan onze goedkope telefoonhoesjes.   

Verschillende modellen telefoonhoesjes

Naast dat je jouw telefoon beschermd tegen krassen en vuiligheid met een telefoonhoesje, geeft een smartphone hoesje het apparaat ook meteen een hele nieuwe look. Kies je voor een hoesje met een leuk kleurtje? Of ben je meer van de basic looks en ga je voor een telefoonhoesje in het zwart? Hoe dan ook vind je bij Green Mobile gegarandeerd een hoesje dat bij jou past. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je het telefoonhoesje als book case wilt hebben of als flip case. Het bevestigen van de telefoon in het hoesje is vrij simpel. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon in de houder van het hoesje te stoppen. Ben je op zoek naar nog meer telefoon accessoires? Ook dan ben je bij Green Mobile aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg in de auto? Dan mag een telefoonhouder auto zeker niet ontbreken. Is je telefoon oplader kapot? Ook die vind je in onze webshop.  

Goedkope telefoonhoesjes kopen

Telefoonhoesjes zijn eigenlijk onmisbaar om jouw smartphone optimaal te beschermen. Je ziet ze dan ook steeds vaker terugkomen. Bij Green Mobile vind je zowel hoesjes voor iPhones als Samsung. Heb je nog een ouder toestel? Omdat wij ook refurbished iPhone 8 en refurbished Samsung S9 toestellen (en ouder) verkopen, vind je in onze webshop ook telefoonhoesjes voor toestellen die al een tijdje op de markt zijn. Heb je toch nog een vraag over onze refurbished telefoons en bijbehorende smartphonehoesjes? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 028 28 28 of chat met een van onze medewerkers op onze site.