gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Stylus pennen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koop een Stylus pen: nooit meer last van vingerafdrukken

Heb jij ook altijd zo’n vies scherm, vol met vingerafdrukken? Dan is het een goed idee om een stylus pen te kopen. Door het gebruik van deze pen hoef je namelijk nooit meer met je vingers je telefoon te bedienen. En hij maakt het ook nog eens veel makkelijker om gedetailleerd en nauwkeurig te werk te gaan.

Bescherm je scherm

Doordat de touchscreens steeds gevoeliger worden voor aanrakingen, wordt het gemakkelijker om je apparaat te bedienen. Het nadeel is alleen dat er sneller krassen op je beeldscherm zullen komen. Met een Stylus pen gebeurt dat niet. Door het rubberen uiteinde is het onmogelijk om een kras te maken én er zullen geen vegen van vingerafdrukken op het scherm terecht komen. Bescherm dus je scherm en koop een styluspen.

Vragen over het kopen van Stylus pennen?

Heb je vragen of wil je advies of andere informatie over Stylus pennen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@greenmobile.nl. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!