gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Powerbanks

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. € 15,95
    € 15,95
    Op voorraad

    Vergelijken

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koop een powerbank: Nooit meer zonder lege batterij onderweg

Nooit meer onderweg zonder batterij. Een goede reden om een powerbank te kopen! Heb je er ook regelmatig last van? Je zit in de trein of loopt door de stad en je smartphone houdt ermee op omdat de batterij leeg is. Dit kan erg vervelend zijn als je nog net één belangrijk mailtje moet beantwoorden, iets op wilt zoeken of als je de route moet vinden naar een belangrijke afspraak. Voorkom dit soort problemen en verleng je batterijduur met een powerbank van Green Mobile. Dit product is een compacte batterij die je thuis via het stopcontact kunt opladen. Je stopt de draagbare oplader gewoon in je tas en laadt je smartphone op met je eigen oplaadkabel. Meer heb je niet nodig!

Een powerbank is je ideale travel partner

Reis je veel per trein? Of ga je binnenkort op vakantie? Dan is een powerbank de ideale accessoire. Deze handige producten van Green Mobile zijn zeer compact en makkelijk mee te nemen in je bagage. Zo kun je zonder zorgen YouTube-filmpjes streamen, mailen, bellen en appen in de trein of op het strand!

Welke powerbank moet ik kopen?

Om te bepalen welke powerbank je nodig hebt voor je apparaat kijk je naar het vermogen en de aansluitingen van de draagbare oplader. Een powerbank met meer vermogen (mAh) betekent dat je je telefoon vaker op kunt laden. Om erachter te komen hoe vaak je je toestel kunt opladen met een powerbank deel je het vermogen van de draagbare oplader door het vermogen van je toestel. Het vermogen van je toestel vind je meestal in de handleiding of op de doos van je apparaat.

Voorbeeld: een iPhone 6 heeft een 1.810 mAh batterij. De FitEasy! Powerbank 6000 kan je iPhone 6 iets meer dan drie keer volledig opladen.

Alle powerbanks van Green Mobile komen met een USB-aansluiting. Dit betekent dat je vrijwel alle moderne smartphones en tablets  ermee kunt opladen. Hiervoor gebruik je gewoon de oplaadkabel van je eigen apparaat. Wil je meerdere apparaten tegelijk opladen? Bijvoorbeeld je smartphone én tablet? Kies dan voor een powerbank met meerdere USB-aansluitingen. Zo zit je nooit meer met een lege batterij. 

Je powerbank opladen in de auto? Neem een kijkje in ons assortiment autoladers.