Laders en Kabels

Sorteer op:
Sorteer op:

Opladers en kabels bij Green Mobile 

Opladers en kabels voor alle smartphones

De wegwerpbatterijen in de telefoons zijn allang niet meer van deze tijd. Dat is goed nieuws voor de mens en het milieu. Oplaadbare batterijen zijn een goede vervanger. Er zijn ook steeds meer andere soorten apparaten die op te laden zijn met een charger. Denk aan een tal van computer-, multimedia- en communicatieapparatuur die via deze weg snel op te laden zijn. Oudere toestellen hebben vaak nog een mini-USB aansluiting, maar voor de nieuwere toestellen is het al mogelijk om gebruik te maken van een micro USB oplader. Tegenwoordig maken steeds meer fabrikanten de switch naar USB C opladers. Dit is een recente soort USB koppeling die sneller de data verplaatst dan de traditionele versies. De kabel is los te koppelen van het adapterblok, zodat hij in beide kanten kan worden ingestoken. 

Originele iPhone opladers

Op internet en in de stad zijn er vele winkels die zeer goedkoop opladers en kabels verkopen. Echter is de kans groot dat dit niet de originele laders en kabels zijn van de merken, zoals Samsung en Apple. Met het gebruik van deze laders is het risico groot dat je schade toebrengt aan de batterij van je telefoon. Als je niet op een vervelende uitkomst zit te wachten, gebruik dan een originele oplader voor je Apple of Samsung telefoon. In de shop van Green Mobile bieden wij echte Apple en Samsung opladers en kabels voor scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog. 

Opladers en kabels online kopen

Wij raden je ook aan om goed te letten op de laadstroom van de oplader. Hoe hoger de laadstroom, hoe sneller de batterij van je telefoon is opgeladen. Opladers en kabels koop je veilig bij Green Mobile, omdat we alleen gecertificeerde accessoires verkopen. Kies uit een van onze betaalmogelijkheden. Achteraf betalen is ook een optie. Bestel je vandaag voor 23:00 uur, dan heb je je oplader of kabel morgen in huis. Daarnaast bieden wij gratis verzending en retournering. Onze klantenservice is dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Uiteraard kun je ons altijd een mail sturen of chatten met onze medewerkers via de site.