Hoesjes en Cases

Sorteer op:
Sorteer op:

Smartphone hoesjes bij Greenmobile 

Een refurbished telefoon is net als een nieuw toestel een kostbaar apparaat waar je graag langere tijd mee wil doen. Bestel daarom jouw hoesje of case voor het apparaat dat jij bij Greenmobile koopt. Kijk in onze webshop welk hoesje bij jouw refurbished telefoon past. 

Hoesjes en cases voor bescherming

Ben jij op zoek naar bescherming voor jouw Apple, Samsung of Huawei toestel? Dan kun je voor telefoonhoesjes bij Greenmobile terecht. In onze webshop staat een groot assortiment aan smartphone hoesjes. Wil je je telefoon de optimale bescherming geven? Kijk dan ook naar onze screenprotectors. Zo voorkom jij krasjes, schade en viezigheid aan jouw refurbished telefoon. 

Voordelen van het kopen van hoesjes en cases

Bescherming voor telefoons komt in verschillende soorten en maten. Wil je jouw belangrijkste pasjes dicht bij de hand houden of niet teveel meenemen in je tas? Kies dan een wallet case. Is de bescherming van het scherm jouw grootste prioriteit? Dan is een flip case ook een goed idee. De telefoonhoesjes bij Greenmobile zijn verkrijgbaar met een clip systeem als een magnetisch systeem om de telefoon aan het hoesje te bevestigen. 

Hoesjes en cases voor elke smartphone 

Bij Greenmobile koop je smartphone hoesjes voor verschillende merken. Bij Greenmobile vind je zowel Apple hoesjes als cases voor de Samsung.  Omdat wij refurbished toestellen verkopen die nu niet meer in de winkel liggen, kopen wij ook hoesjes en cases voor oudere toestellen. Bij ons kun je terecht voor hoesjes van de Samsung Galaxy S6, iPhone hoesjes voor de 7 en 8 Plus, Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S9. Wil jij persoonlijk advies over refurbished telefoons en bijpassende cases? Neem dan contact op met de klantenservice van Greenmobile via ons telefoonnummer 085-0282828 of chat met een medewerker via onze website.