Earpods

Sorteren op:

Earpods bij Greenmobile 

Tegenwoordig gebruik je je smartphone voor veel meer zaken dan alleen maar bellen, browsen en appen? Je kan namelijk zoveel meer met je telefoon. Je oude mp3-speler hoef je ook niet meer mee te nemen in je tas of zak, want ook op je smartphone is het mogelijk om muziek te luisteren en op te slaan. Om de kwaliteit van de muziek te versterken, adviseren wij om gebruik te maken van goede kwaliteit earpods. Die vind je in de webshop van Greenmobile. Dat klinkt je vast als muziek in de oren. 

De beste muziek met de juiste earpods 

Het gebeurt wel eens dat de oordopjes die standaard bij je telefoon worden geleverd kapot gaan. Of misschien wil je een extra setje voor in je auto of in je tas? Als je overal en altijd optimaal van de muziek op je telefoon wil genieten? Een extra set oordopjes kopen is dan zeker een goed idee. Zo kun je onderweg altijd genieten van je muziek. Wil je graag handsfree bellen in de bus of trein? Koop dan oortjes met microfoon in onze webshop.  

Apple earpods

Veel mensen hebben een iPhone in hun bezit. Speciaal voor de iPhone verkopen wij de Apple earpods met Lightning aansluiting. Deze aansluiting is geschikt voor de nieuwere versies vanaf de iPhone 6. Wil je toch je standaard headset op je iPhone met Lightning aansluiting koppelen? De shop van Greenmobile heeft dan speciaal voor jou het Apple Lightning verbindingsstuk. 

Altijd en overal van muziek genieten 

Met earpods ben je in staat om overal je favoriete muziek te beluisteren. Door de vorm van de oortjes blijven ze bij beweging in je oor hangen. Zo ben je volledig afgesloten van de omgevingsgeluiden tijdens een telefoongesprek. Earpods die in het oor zitten zijn ideaal voor in de bus of trein of tijdens het werk op kantoor. Zo kun je opgaan in je muziek, zonder dat andere mensen met je meeluisteren. 

Earpods zijn zo ontworpen dat ze goed in je oren blijven zitten en er niet bij elke beweging uitvallen. Dit betekent ook dat je ze tijdens het hardlopen kunt gebruiken. Want met je favoriete muziek loop je natuurlijk een stuk sneller en meer ontspannen. Nog een voordeel van zo’n headset is, dat je ze niet alleen kan aansluiten op je refurbished telefoon, maar ook op andere geluidsdragers. De headset werkt dus ook in je tablet of laptop. Het enige wat je hoeft te doen is een setje earpods mee te nemen om overal en op elk apparaat van je muziek te kunnen genieten. 

Handsfree bellen met earpods 

Sommige headsets hebben ook een microfoontje verwerkt in de kabels, wat handsfree bellen heel eenvoudig maakt. Bovendien kun je via de knoppen telefoongesprekken opnemen en beëindigen, waardoor je je telefoon gewoon in je zak kunt laten zitten tijdens een telefoongesprek. 

Earpods bestellen bij Greenmobile  

Wil je de earpods bestellen bij Greenmobile? Kijk dan in onze shop voor de beste earpods bij jouw telefoon. Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met onze klantenservice op 085-0282828 of chat met een van onze medewerkers via de website.