Accessoires

Sorteer op:
Sorteer op:

Telefoon accessoires voor refurbished smartphones

 

Telefoon accessoires voor grote merken

Wil je graag accessoires voor je Apple, Samsung of Huawei smartphone? In de webshop van Green Mobile heb je veel keuze. Of je nu onderweg graag je favoriete muziek luistert, handsfree belt of je telefoon net dat extra beetje bescherming wil bieden. Green Mobile houdt overal rekening mee. In de shop van Green Mobile vind je nodige extra’s als: 

Ook al gebruik je je telefoon meerdere uren per dag, voor elke actieve smartphonegebruiker verkopen wij de juiste en beste accessoires.  

De juiste telefoon accessoires

Hoe weet u zeker dat de headset, lader, houder of het hoesje die u aanschaft de juiste voor uw telefoon is? Het kan soms best ingewikkeld zijn, maar wij helpen u graag bij het vinden van de juiste telefoon accessoires. Boven aan deze pagina heeft u de mogelijkheid om uw zoektocht naar de juiste accessoires te beginnen met het selecteren van uw telefoon. Vervolgens komt u op een pagina waarbij u enkel geschikte producten vindt voor uw toestel. Dit betekent dat u enkel passende telefoonhoesjes, compatibele headsets, laders en meer zult zien.

Ben je niet meer zo zeker van jouw type toestel, omdat je het al een tijdje in je bezit hebt? Daar zijn meerdere manieren om achter te komen. In de instellingen van je telefoon staat exact aangegeven om welk type toestel het nu gaat. Dit is belangrijk om te achterhalen, zodat je gelijk het juiste hoesje of de passende screenprotector koopt. Ben je nog niet helemaal overtuigd van hoe je dit kan doen? Onze klantenservice helpt je ook graag verder om te achterhalen wat voor model toestel jij hebt. 

Screenprotectors

Als je al een aantal smartphones hebt gehad, dan weet je dat het scherm van het toestel het meest kwetsbare onderdeel is. Toch wil je er een aantal jaar meedoen. Een smartphone is namelijk een behoorlijke investering. Een onbeschadigd scherm is het fijnste als je naar hartelust wil bellen, appen en instagrammen. Hoe zorg je ervoor dat het glas van jouw telefoon gaaf blijft? Een screenprotector van folie of glas is hier de ideale oplossing voor. Met beide typen screenprotectors blijft je scherm langer intact. Bovendien bescherm je je telefoon tegen UV-straling en vingerafdrukken.   

Hoesjes en cases

Green Mobile heeft hoesjes en cases voor verschillende merken en in diverse formaten. Zowel voor de iPhone als Samsung kun je bij ons bescherming kopen door middel van hoesjes en cases. Vind je het vooral belangrijk dat het scherm goed afgedekt is. Kies dan voor een flip case. Heb je liever een multifunctioneel hoesje, waarin je ook je papiergeld en pasjes kwijt kan. In de webshop vind je verschillende book cases die bij jouw telefoon passen. 

Laders en kabels

Omdat je je telefoon de hele dag door gebruikt, raakt de batterij snel leeg. Een extra oplader is daarom een must om je telefoon van voldoende energie te voorzien. Hoe vervelend is het als je onderweg met een lege batterij zit? In de webshop van Green Mobile vind je opladers voor Apple en Samsung. Voor wie een ander merk smartphone heeft, bieden wij ook universele laders aan. Heb je nog meer vragen over de beste batterij oplader voor de telefoon die jij hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Earpods

Je hoeft allang niet meer aan de radio of pc gekluisterd te zitten om jouw favoriete muziek te kunnen luisteren. Een setje earpods zorgt voor jouw favoriete muziek in je oren, altijd en overal. Bovendien hebben veel headsets een ingebouwd microfoontje. Zo kun je onderweg je telefoon in je zak kan houden, terwijl je gerust aan het bellen bent met je moeder of beste vriend(in). Kortom, earpods maken het een stuk makkelijker om je telefoon te gebruiken waarvoor jij dat wil! 

De universele earpods zijn te gebruiken op elk toestel. De Apple Lightning earpods zijn er voor de nieuwere iPhones, vanaf 6/6+. Als je je Lightning earpods wil verbinden met een ander merk telefoon of met je laptop, dan is de Lightning Jack Adapter Cable dé oplossing. 

Vragen over telefoon accessoires?

Op de site staat bij elk product item veel informatie, maar wij begrijpen het ook als je nog extra vragen hebt. Je wil natuurlijk gelijk de juiste accessoires kopen. Stel daarom vooral je vragen aan onze klantenservice via de mail of chat. Of bel ons op 085-0282828. Onze klantenservice is dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.