Artikelcode 501081

Mobilize Clear 2-pack screenprotector iPhone 6 Plus/6S Plus

De dunste manier om het beeldscherm van uw iPhone 6 Plus of iPhone 6S Plus te beschermen tegen krassen! 100% transparant en nagenoeg onzichtbaar!
Levertijd: Voor 18:00 besteld volgende werkdag in huis!

Mobilize Clear 2-pack screenprotector iPhone 6 Plus/6S Plus

De Mobilize Clear screenprotector is de dunste manier om het beeldscherm van uw iPhone 6 Plus of iPhone 6S Plus krasvrij te houden. Deze screenprotector is 100% transparant en daarmee nagenoeg onzichtbaar. Zo ondervindt u geen hinder van de screenprotector tijden het gebruik van uw iPhone. De folie is gemakkelijk aan te brengen door middel van de bijgeleverde hulpmaterialen. Maak uw scherm stof- en vetvrij met het microvezel doekje alvorens de folie op het scherm te plakken. Met de scraper drukt u eventuele luchtbellen eenvoudig weg voor een glad en mooi resultaat. De Mobilize Clear screenprotector komt in een handige duo-pack.

De iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus zijn uitgerust met een afgerond display waardoor het niet mogelijk is om de screenprotector op deze rand te plakken. De Mobilize screenprotector is dusdanig gefabriceerd om maximaal uw display te beschermen. Het is belangrijk dat u tijdens het bevestigen rekening houdt met de uitsparingen in de screenprotector. Deze komen namelijk exact overeen met de home-button, camera lens en microfoon van uw iPhone. De screenprotector valt dan precies binnen de randen van het beeldscherm.

  • 2x Clear screenprotector
  • Microvezel doekje voor het verwijderen van stof en vet
  • Scraper voor het verwijderen van eventuele luchtbellen
0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen